Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Delikatesy ZUMA Marcin Napiórkowski (2941 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
gama28 napisał:
A poza tym trzeba sobie odpowiedziec na pytanie: dlaczego Polacy wożą jedzenie na własne potrzeby hurtowo? Przecież w Norwegii jest go dośc... Smak to jedno, ale tu można znaleźc prawie wszystko (prócz ogórków kiszonych i kiełbasy). Przywożą ze wzgledu na ceny!!! Tak jak pisali powyżej, nikt nie zapłaci norweskiej cny za polskie jedzenie. Każdy sobie sam przywiezie...

sama sobie zadajesz pytania i sama na nie odpowiadasz.... > fajnie masz

Logiczne, że ze wzgledu na cene przede wszystkim, ale i na jakosc!
są rzeczy lepsze tutaj, ale wiekszosc jest marna (według mnie).....
Dlatego ja woze sobie sam, ale wiekszosc to rzeczy zrobione przez moje kochanie : )
reszte nabywam tutaj : )

Poza tym trzeba dbac o polską gospodarke równiez, wiec jak zostawie 1000/1500 raz na jakis czas, to i ja mam swój wkład w nową fure szefa sieci sklepów.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
marianek napisał:
[quote]gama28 napisał:

Poza tym trzeba dbac o polską gospodarke równiez, wiec jak zostawie 1000/1500 raz na jakis czas, to i ja mam swój wkład w nową fure szefa sieci sklepów.....

no tak ale tego w : Portugalii , Anglii, Francji czy innych nimcach......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
polska żywność w Norwegi smaczna i zdrowa,
gdy się samemu w TESCO do koszyka chowa

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów

(lena003)
Początkujący
marianek napisał:
a marianek jedzie na cały miesiąc sierpien i wróci pod koniec, wiec jesli lena ciagle pragnie tego majonezu i serka i kilku innyuch rzeczy, to marianek ogarnie i podwiezie!
Prosze o zamówienie, ale bez przesady..... : )))

mała korekta > moge miec najbardziej potzrebne rzeczy, m.in serek/majonez juz na wt/srode )

wiedziałam,że jednak mnie lubisz Manieczku

bardzo dziękuję za propozycję ale ja nie z tych co lubią d...zawracać o byle serek jakoś przeżyję może we wrześniu odwiedzę Polandię

BiZi Tobie też bardzo dziękuję za zainteresowanie moimi ''zachciankami '' to miłe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
lena003 napisał:
marianek napisał:
a marianek jedzie na cały miesiąc sierpien i wróci pod koniec, wiec jesli lena ciagle pragnie tego majonezu i serka i kilku innyuch rzeczy, to marianek ogarnie i podwiezie!
Prosze o zamówienie, ale bez przesady..... : )))

mała korekta > moge miec najbardziej potzrebne rzeczy, m.in serek/majonez juz na wt/srode )

wiedziałam,że jednak mnie lubisz Manieczku

bardzo dziękuję za propozycję ale ja nie z tych co lubią d...zawracać o byle serek jakoś przeżyję może we wrześniu odwiedzę Polandię

BiZi Tobie też bardzo dziękuję za zainteresowanie moimi ''zachciankami '' to miłe

troche tam cie lubie : )
ja was wszystkich tutaj lubie (nawet jasną) : )
powiedz słowo, a twoje zachcianki beda we wtorek w Drmn : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów

(lena003)
Początkujący
Bardzo dziękuję za zainteresowanie wszystkim forumowiczom
niestety już zaczynam żałować ,że ujawniłam publicznie moją miłość do sera i majonezu !!!
Panom piszącym na priv czego pragną w zamian za dostarczenie Dziekuję w szczególności !!!! niech wam ziemia.....!!!!odechciało mi się serka i majonezu na następne pół roku

Marian/BiZi ...sorki za zamieszanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
lena003 napisał:
odechciało mi się serka i majonezu na następne pół roku

No co Ty! To tylko net.

Majonez to akurat rakotworczy najczesciej jest,
tak wiec jednak na zdrowie Lena!

Niema to jak Kielbasa z polskiej swini!